marime text:

Omorat de nepasarea oamenilor! Au fugit si l-au lasat sa arda de viu! VIDEO CUTREMURATOR

Imagini cu adevarat dramatice au fost date publicitatii in Turcia si arata pana unde pot merge nepasarea si egoismul oamenilor. O explozie violenta a zguduit o cafenea din Istanbul, provocand un incendiu puternic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camerele din interiorul localului au filmat cum clientii se grabesc spre iesire, insa nimeni nu ajuta un barbat in varsta de 85 de ani, cazut la pamant. Nefericitul om isi pierduse un picior si avea in loc o proteza. Din aceasta cauza nu a reusit sa se ridice.

Foarte multe persoane probabil ca nu l-au observat pe batran, insa cel putin una a trecut pe langa el de parca n-ar fi fost acolo. Altii au avut timp sa sa-si ia bunurile lasate pe mese sau scaune, dar nu si sa ajute un semen. Drept urmare, omul a murit in chinuri cumplite.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariupentru ruben gasca (2011-02-04 18:01:42)
tu sa taci in mm mamei tale k si tu fugeai in momentele alea,nu te mai da tu cocos basica,intradevar de ce la mai multe ori cand salvezi o persoana esti vazut erou, dar daca il ajutai si mai exploda ceva si mureai ,mureai pentru o leguma de 85 de ani ,si-a trait traiu,si-a manacat malaiu asa i-a fost scris
raspunde »
ady (2011-02-04 12:01:27)
De unde stiti ca a murit???
raspunde »
ruben (2011-02-04 00:06:20)
nu pot sa cred asa ceva fara mila
raspunde »