marime text:

O tanara si-a injunghiat in spate fostul iubit, pentru ca i-a spus ca-i miroseau picioarele

Fetei nu i-a placut ca fostul iubit a pus-o intr-o situatie jenanta fata de prieteni si dupa ce i-a dat in cap cu sosetele “parfumate” i-a infipt in spate un cutit de bucatarie.
O tanara si-a injunghiat in spate fostul iubit, pentru ca i-a spus ca-i miroseau picioarele
Amber Smith, de 18 ani, era la o petrecere organizata in aparatamentul fostului iubit, din Dallas. Dupa mai multe tachinari intre cei doi fosti iubiti, tanarul de 19 ani a scos artileria grea… A spus in gura mare, sa fie auzit de toti invitatii, ca s-a despartit de Amber pentru ca ii miroseau picioarele.
 
Fata n-a indurat o jignire asa de mare si a reactionat instantaneu. Si-a scos sosetele din picioare si i le-a dat peste fata baiatului, scena care i-a distrat teribil pe prietenii celor doi tineri.
 
Baiatul a impins-o la un moment dat pe Amber, iar aceasta si-a iesit din minti; a luat un cutit de pe masa si i l-a infipt in spate fostului iubit.
 
Grav ranit, acesta a fost dus de urgent la spital, iar Amber a fost arestata. A fost apoi eliberata pe cautiune, insa procesul ei continua, fiind acuzata de tentative de omor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu