marime text:

O sedinta veritabila de EXORCISM sau o performanta demna de OSCAR? VEZI VIDEO

Filmare controversata postata pe internet, care arata cum un pastor din Statele Unite se lupta cu demonii despre care spune ca s-ar afla intr-o femeie. Dupa cateva urlete infioratoare, femeia se calmeaza brusc si il imbratiseaza pe auto-intitulatul exorcist.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Multi dintre cei care au vazut imaginile nu sunt convinsi ca femeia a fost "vindecata", ci cred ca filmarea are rolul de a-i spori popularitatea pastorului, despre care spun ca e un sarlatan.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucucu (2011-06-27 12:48:56)
*****... Nici macar scena de teatru nu e. Exorcizare cu microfonul doar la ...pastori poate fi. Din pacate ...si la unii preoti ortodocsi. Baaaaaaaa--- exorcizarea se face cu implorarea lui Dumnezeu sa-l ierte pe subiect iar preotul asuda de concentrare, teama si smerenie nu cu microfonul in mana aratand lumii ce tare e !
raspunde »
lee (2011-06-27 12:44:54)
vrajala...pt asa ceva sa antrenat multi ani la scoala :)))))
raspunde »
Adrian (2011-06-27 12:43:40)
Sa ma f*t in teatru vostru....exorcism pe naiba sa ii i-a ! :) In zilele astea imi este greu sa cred in Dumnezeu...si daca nu exista Dumnezeu nu exista nici diavolul nu ? E simplu !
raspunde »
YoMariaN (2011-06-27 12:35:13)
Teatruuuu!!!
raspunde »