marime text:

"O sa ucid politisti pana o sa mor" - imaginea socanta cu primul agent impuscat de Moat

"Sunt in razboi cu politia si n-o sa ma opresc pana la moarte". Este amenintarea infricosatoare a unui criminal din Anglia, cautat de patru zile de toti politistii din nordul tarii. Dupa ce a iesit din inchisoare, individul a ranit-o grav pe fosta lui iubita, l-a ucis pe actualul ei partener si a mai impuscat un politist.
O sa ucid politisti pana o sa mor  - imaginea socanta cu primul agent impuscat de Moat

Apoi, a disparut fara urma, dar a lasat o scrisoarea cu declaratia de razboi impotriva autoritatilor, scrisoare care are nu mai putin de 49 de pagini.

Pe aceste pagini Raoul Thomas Moat isi declara aversiunea fata de autoritati si invinuieste politia pentru toate relele din viata lui, inclusiv pentru faptul ca prietena lui l-a parasit. "O sa ucid politisti pana o sa mor" - este una din afirmatiile britanicului.

Moat, recent eliberat din inchisoare, dupa ce a ispasit o pedeapsa pentru agresarea unui copil, spune ca nu ar putea sa faca niciodata rau unui minor si este de neacceptat pentru el ca politia l-a facut vinovat de un asemenea act.

Dupa ce a primit declaratia de razboi a lui Raoul Thomas Moat, politia britanica a decis sa faca publice imagini cu politistul impuscat de criminal. 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu