marime text:

O romanca, una din cele zece dame de companie ale premerului italian Silvio Berlusconi

O romanca se numara printre cele zece presupuse dame de companie care ar fi avut relatii intime cu Silvio Berlusconi, afirma oficiali din cadrul Procuraturii din Milano, tanara participand, potrivit altor surse, inclusiv la dineul organizat in cinstea premierului rus Vladimir Putin.
O romanca, una din cele zece dame de companie ale premerului italian Silvio Berlusconi
Potrivit unor surse judiciare milaneze citate de editia online a ziarului Il Tempo, procurorii au cerut Camerei Deputatilor sa aprobe perchezitionarea apartamentelor din Milano in care locuiesc cele zece tinere suspectate ca ar fi prestat "activitati de prostitutie" de care ar fi beneficiat premierul Silvio Berlusconi.
 
Potrivit presei italiene, apartamentele le-au fost oferite tinerelor spre locuit chiar de seful Guvernului italian, in schimbul "serviciilor" prestate.
 
Este vorba de opt apartamente situate pe strada Olgettina din Milano, intr-un complex supranumit "palatul protejatelor", si de alte doua in Piata Velasca si din cartierul Largo la Foppa.
 
Potrivit magistratilor, tinerele suspectate ca ar fi avut relatii si ar fi primit bunuri din partea lui Berlusconi sunt gemenele Imma si Eleonora De Vivo, balerina Garcia Polanco, Barbara Guerra, Elisa Toti, romanca Ioana Visan, Iris Berardi, Arisleida Espinosa, Barbara Faggioli si Alessandra Sorcinelli.
 
Potrivit ziarului La Repubblica, surse din anturajul tinerelor afirma ca acestea, inclusiv dama de companie romanca, au participat inclusiv la dineul organizat in aprilie 2010 in cinstea premierului rus Vladimir Putin.
 
In septembrie 2009, presa italiana relatase ca dama de companie romanca Ioana Visan, acum in varsta de 22 de ani, ar fi intretinut relatii sexuale cu Silvio Berlusconi in schimbul unor sume de bani.
 
Procurorii italieni au anuntat luni ca ancheteaza daca cel putin zece tinere invitate de premierul Silvio Berlusconi la o petrecere organizata in aprilie 2010 in onoarea omologului sau rus Vladimir Putin erau dame de companie. Pe 25 aprilie 2010, la resedinta lui Berlusconi din Arcore (la nord de Milano) a fost invitata minora marocana Ruby alaturi de alte zece tinere, cu ocazia unui dineu privat organizat in onoarea premierului rus Vladimir Putin.
 
Procuratura din Milano a initiat o ancheta penala care il vizeaza pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenta si relatii sexuale cu o prostituata minora.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu