marime text:

O romanca, implicata in rapirea unui baietel de 5 ani. Parintii au platit 120.000 de euro rascumparare

Romanii n-au ratat ocazia de a figura pe genericul unei rapiri foarte mediatizate in Europa, in ultimele doua saptamani. O romanca se numara printre cele cinci persoane arestate in Spania, pentru rapirea unui baietel de 5 ani, cu dubla cetatenie, britanica si pakistaneza. Complice al faptasilor, femeia s-a prezentat  impreuna cu un pakistanez, sa ridice rascumpararea ceruta familiei. Intrata pe fir, politia i-a urmarit pe cei doi catre refugiul din Spania, de unde i-a arestat pe toti cei implicati.
O romanca, implicata in rapirea unui baietel de 5 ani. Parintii au platit 120.000 de euro rascumparare

Sahil a fost rapit in urma cu doua saptamani, de catre persoane inarmate, de la domiciliul bunicii sale din Pakistan, unde isi petrecea vacanta alaturi de tatal lui.
 
Copilul a fost recuperat pe 16 martie, de pe un camp unde fusese abandonat de rapitori. Dar asta abia dupa plata rascumpararii ceruta familiei de catre agresori. La cererea  acestora, tatal baiatului a mers la Paris, unde s-a intalnit cu doua persoane  - o romanca si un barbat pakistanez, carora le-a platit  in jur de 120.000 de euro.

Reperate de politie, cele doua persoane au fost urmarite de politia franceza pana la frontiera spaniola. Ulterior, ofiterii spanioli i-au arestat atat pe cei doi, cat si pe alti trei pakistanezi implicati in rapire.

In urma operatiunii derulate in domiciliul din Tarragona al rapitorilor a fost recuperata si intreaga suma platita ca rascumparare. Autoritatile spera sa afle acum identitatea celor care au comis efectiv rapirea si care au ramas probabil in Pakistan.

Joi seara, baietelul a reajuns in bratele mamei sale,  la  Londra. Vesel si sanatos, copilul nu trada din fericire prin nimic trauma suferita in ultimele doua saptamani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu