marime text:

O fetita de un an a ramas blocata in seiful unei banci! VEZI cum s-a putut intampla asta

O fetita de un an si doua luni a ramas blocata cateva ore in seiful unei banci din statul american Georgia. Seiful era programat sa se redeschida abia a doua zi, la inceperea programului de lucru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoritatile s-au mobilizat insa si au reusit sa scoata fetita mai repede. Era speriata si flamanda, dar in regula.

Mama fetitei lucreaza la banca unde s-a petrecut totul. Spre sfarsitul programului, bunicii au venit impreuna cu fetita s-o ia pe mama si sa plece cu totii in oras. Era exact ora la care angajatii depozitau banii incasati in cursul zilei in camera securizata, asa ca usa era deschisa. Bunicii au scapat-o pe fetita din ochi doar o clipa, dar a fost de ajuns.

Un angajat a inchis apoi usa incaperii securizate, fara sa vada ca fetita era inauntru. In scurt timp, oamenii si-au dat seama ca lipseste copila si ca nu poate fi decat in seif.

Au chemat pompierii si politia, dar nici unii, nici altii n-au avut ce sa faca: usa seifului era programata sa se deschida abia a doua zi dimineata.

A durat cateva ore pana cand autoritatile au gasit un lacatus care stia sa deschida un seif de banca. Dupa patru ore de captivitate, fetita a fost scoasa afara.

In afara de sperietura, copilul se simte cat se poate de bine. Pompierii au avut grija ca ea sa primeasca tot timpul aer proaspat prin ventilatoarele din seif.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu