marime text:

O familie sarbatoreste nasterea copilului, desi acesta a venit pe lume MORT! VIDEO MACABRU

Gest de neinteles al unei familii din Statele Unite, care a vrut sa impartaseasca tuturor bucuria nasterii fetitei lor, omitand insa un detaliu socant: bebelusul era mort. In plus, acesta venise pe lume prematur si avea mai multe malformatii grave.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De parca aceste lucruri n-ar fi contat deloc, cei doi parinti, dar si rudele lor s-au fotografiat tinand copilul in brate si parand extrem de fericiti.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuSihastria 3 calugari (2011-04-02 15:29:53)
Titlu nu corespune cu materialul Video. Nu este ceva macabru, este un exemplu de urmat. Omul are o libertate limitate in fata vietii nu poate decide cine sa moara si cine sa traiasca. Dupa parerea mea aceasta familie a acceptat ca acest copil s-a nascut in asemenea conditii. Apa imi aminteste de botez, probabil ca au botezato. E frumos sa vezi ca esti dorit, insa cand ma gandesc ca mama m-a abandonat la trei luni. Ca sunt femei care nasc copii dupa care fac ce fac sa scape de ei, ca sunt milioane de femei care ucid fiinte umane prin avort. Materialul de fata e un exemplu de urmat. A fost primit cu multa caldura in aceasta familie pentru scurt timp ca pe urma sa-i priveasca din cer. Sunt multi copii in sec XXI care au nevoie de educatie, hrana si mai ales de iubire. Va multumesc pentru aceste imagini.
raspunde »
vik (2011-04-02 15:11:18)
doamne fereste ce handicapati !!!
raspunde »
observator (2011-04-02 15:05:38)
Mda...interesantdaca ar fi vrut sa arate cum ar fi iubit-o de era vie,era o chestie(macar daca arata ca un copil normal,nu avorton),dar sa te afisezi cu familia,sarutind,imbratisind un avorton mort,e ceva macabru.am vazut multe la viata mea la care iti trebuie,,stomac'',pe asta il pun in top3.ceeace nu trebuie sa ne mire,e ca in afara de ciuma bubonica,majoritatea bolilor periculoase,au fost,sunt si vor fi,,inventate''evident de americani.consider america(mai ales ca e un popor ,,tinar'')un copil,sau mai bine zis un avorton ca cel din imagini.entitatea pe care o numim DUMNEZEU,sper sa nu aibe mila de ei.
raspunde »
liliana (2011-04-02 14:30:29)
stiam ca sunt multi sariti de pe fix, dar acest cuplu ii intrece de departe pe toti...
raspunde »