marime text:

O familie de tigani romani risca inchisoarea in Anglia, pentru ca si-a trimis copiii la cersit!

Doi soti romani de etnie roma risca pedepse cu inchisoarea pentru ca si-au trimis cei cinci copii sa cerseasca in Londra si Berkshire, relateaza cotidianul britanic Daily Mail, in editia electronica de marti.
O familie de tigani romani risca inchisoarea in Anglia, pentru ca si-a trimis copiii la cersit!

Romanca Speranta Mihai, de etnie roma, a ignorat avertismentele politiei si, in pofida faptului ca a fost arestata de mai multe ori, a continuat sa cerseasca impreuna cu familia sa. Femeia in varsta de 33 de ani si-a insotit cei cinci copii, dintre care unii cu varste de doar zece ani, pe strazile din Londra si Berkshire, folosindu-se de ei pentru a starni mila trecatorilor. Copiii au fost trimisi si neinsotiti, ei hartuind trecatorii pentru a-i convinge sa le dea bani.

Judecatorul Stephen John a declarat marti ca femeia risca o pedeapsa cu inchisoarea, ca si sotul sau Gheorghe, care ar putea fi incarcerat si pentru comiterea mai multor fraude. Sentinta va fi pronuntata la sfarsitul lunii, a declarat judecatorul, avertizandu-i pe cei doi ca ar putea sa stea mult timp dupa gratii.

Romanii au pledat vinovat la doua acuzatii de cruzime impotriva copiilor lor, pe care i-au obligat sa cerseasca si carora nu le-au asigurat un acces adecvat la educatie. Gheorghe Mihai a recunoscut si comiterea altor infractiuni, dintre care patru cazuri de frauda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuiulian (2010-12-26 11:40:10)
imi este rusine ca sunt roman dar,aici in grecia nu fac asa ceva pentru ca exista politie.Aici nu tolereaza asa ceva,politia bate in plina strada in prima repriza ,iar in a doua repriza mai bat si alti politisti la sectie.Nu le mai convine la borati sa cerseasca in Grecia.Un exemplu demn de urmat de toate poitiile din Europa!!!
raspunde »
george (2010-07-11 19:19:30)
astia ne fac de ras...cei care muncim nu trebuie sa acceptam injosiri din cauza lor..ei sunt cei cae trac frumoasa romani in jos,asta este tristul adevar
raspunde »
Tavi (2010-07-06 18:41:29)
nu le mai spuneti la astia romani...ca bagati lumea in ceata...TIGANI..asta sunt...ei asa isi spun..asa le spunem si noi..
raspunde »