marime text:

O familie de tigani romani risca inchisoarea in Anglia, pentru ca si-a trimis copiii la cersit!

Doi soti romani de etnie roma risca pedepse cu inchisoarea pentru ca si-au trimis cei cinci copii sa cerseasca in Londra si Berkshire, relateaza cotidianul britanic Daily Mail, in editia electronica de marti.
O familie de tigani romani risca inchisoarea in Anglia, pentru ca si-a trimis copiii la cersit!

Romanca Speranta Mihai, de etnie roma, a ignorat avertismentele politiei si, in pofida faptului ca a fost arestata de mai multe ori, a continuat sa cerseasca impreuna cu familia sa. Femeia in varsta de 33 de ani si-a insotit cei cinci copii, dintre care unii cu varste de doar zece ani, pe strazile din Londra si Berkshire, folosindu-se de ei pentru a starni mila trecatorilor. Copiii au fost trimisi si neinsotiti, ei hartuind trecatorii pentru a-i convinge sa le dea bani.

Judecatorul Stephen John a declarat marti ca femeia risca o pedeapsa cu inchisoarea, ca si sotul sau Gheorghe, care ar putea fi incarcerat si pentru comiterea mai multor fraude. Sentinta va fi pronuntata la sfarsitul lunii, a declarat judecatorul, avertizandu-i pe cei doi ca ar putea sa stea mult timp dupa gratii.

Romanii au pledat vinovat la doua acuzatii de cruzime impotriva copiilor lor, pe care i-au obligat sa cerseasca si carora nu le-au asigurat un acces adecvat la educatie. Gheorghe Mihai a recunoscut si comiterea altor infractiuni, dintre care patru cazuri de frauda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu