marime text:

O dansatoare exotica si-a recuperat de la Fisc banii cheltuiti cu implanturile de silicon!

In Statele Unite, Fiscul este dracul gol daca ii intrebi pe americanii de rand, dar tot ei recunosc ca sistemul fiscal incurajeaza pana la limita ridicolului orice investitor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum, de pilda, cand se se apropie scadenta pentru depunerea declaratiilor de venit, contribuabilii inghesuie in hartii tot felul de cheltuieli bizare. Iar unii ajung chiar sa-si deduca mancarea pentru pisicile puse sa le scape restaurantele de soareci.

Chesty Love, o dansatoare exotica avand un bust impresionant a dat in judecata fiscul american si a castigat. Instanta a admis ca implanturile mamare ale lui Chesty reprezinta o investitie, datorita careia si-a sporit veniturile.

Cheltuielile de afaceri pot lua o sumedenie de forme. Patronul unui fast-food infestat cu rozatoare si-a dedus de pilda banii dati pe hrana pisicii puse sa stea la panda. Iar potrivit codului fiscal, lucrurile pot merge si mai departe.

Fiscul american a respins totusi cererile unor contribuabili care lucreaza acasa si intentionau sa-si deduca din cheltuieli cada jacuzzi sau piscina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu