marime text:

Nu poate fi numita mama. Si-a ucis copiii de 2 si 3 ani, din razbunare. Fusese parasita de iubit

Se spune ca atunci cand devii mama, sentimentul matern iti acapareaza intreaga fiinta: devii mai bun, iar toate energiile pozitive sunt canalizate spre copilul tau. Nu si in cazul de fata. Fiona Donnison, o femeie in varsta de 45 de ani, si-a omorat cei doi copii, pentru a se razbuna pe plecarea iubitului ei.
Nu poate fi numita mama. Si-a ucis copiii de 2 si 3 ani, din razbunare. Fusese parasita de iubit

Femeia i-a sufocat pe cei doi copii: i-a invelit in folie de plastic, apoi i-a bagat in portbagajul masinii, unde au fost gasiti de politie.

Fiona nu era casatorita cu tatal copiilor ei, insa a suferit foarte mult cand acesta a parasit-o, iar cum copiii erau singurul lucru care ii aminteau de el, s-a decis sa se debaraseze de ei.

Procurorii care au analizat cazul au declarat ca femeia nu suferea de vreo boala psihica, ci avea un puternic sentiment egocentrist; se iubea foarte mult, iar atunci cand cineva sau ceva o facea sa sufere, simtea nevoia imediata de razbunare. Asa s-a intamplat si in cazul de fata, cand a considerat ca uciderea celor doi copii o va ajuta sa treaca peste neplacerile provocate de fostul iubit.

Inca nu s-a dat un verdict in acest caz, insa femeia a pledat nevinovat, la acuzatiile de omor premeditat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu