marime text:

Nu exista nicio dovada a mortii teroristului Osama bin Laden!

Automat, planeta intreaga asteapta si dovada mortii celui mai urmarit dintre pamanteni. Insa cum nicio proba video nu a fost facuta publica deocamdata, a circulat pret de cateva ore o fotografie trucata a cadavrului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai apoi a aparut informatia potrivit careia trupul lui Osama bin Laden a fost aruncat in mare, cu respectarea traditiilor musulmane. Ca nu cumva adeptii lui sa-i transforme mormantul intr-un loc de pelerinaj.

Imediat dupa anuntul ca Osama Bin Laden a fost ucis au inceput speculatiile. Totul porneste de la faptul ca oficialii americani nu au prezentat lumii intregi o proba de netagaduit, care sa sustina anuntul.

In absenta unor marturii oficiale, o prima fotografie a fost facuta publica de o televiziune pakistaneza si a facut apoi inconjurul lumii.

Aceasta l-ar infatisa pe Osama cu fata insangerata si tumefiata. La scurt timp insa au aparut si primele dovezi ca poza ar fi trucata. Un program special de calculator a aratat faptul ca a fost realizata cu ajutorul unui portret mai vechi al lui bin Laden de la care s-a pastrat barba si partea inferioara a fetei.

La cateva ore de la difuzare televiziunea pakistaneza a retras poza, iar cei care au mai transmis-o au recunoscut ca este trucata.

Informatia oficiala privind moartea acestuia vine de la presedintele Barack Obama. Toata lumea s-a intrebat unde a fost dus cadavrul. Primele informatii furnizate pe surse de presa americana spun ca dupa ce liderul Al Qaida a fost ucis, trupele americane i-ar fi aruncant trupul in mare.

Acest gest este contrar traditiilor si regulilor sfinte ale islamului care spun ca trupul ar fi trebuit spalat cu apa si sapun, apoi doar cu apa si in final cu apa amestecata cu camfor, dupa care infasurat in trei bucati de stofa si ingropat.

Desi, tot pe surse, se vorbeste despre faptul ca trupul lui Osama bin Laden a fost scufundat in mare respectandu-se traditiile musulmane, este clar ca acestea nu au fost respectate pentru ca trupul unui musulman trebuie neaparat ingropat, fara sicriu si cu capul defunctului usor intors spre dreapa.

Chiar daca, oficial, nu se stie ce s-a intamplat cu trupul lui Bin Laden, analistii spun ca, cel mai probabil, nici nu vor exista astfel de precizari.
 
Autoritatile americane au precizat ca au prelevat probe ADN si in cateva zile va veni si confirmarea ca cel ucis a fost temutul Osama.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariuAndrei (2011-05-08 20:25:44)
Si probele alea ADN cu ce naiba le compara? /:) lol
raspunde »
Alex (2011-05-04 21:48:24)
Osama a fost aruncat in ocean, stiti cine mai e aruncat in ocean? Megatron!!! Deci Osama e in ocean alaturi de megatron! :)))))
raspunde »
Bogdan (2011-05-04 06:26:36)
uitati aici oficial - *****/2011/05/03/the-real-osama-kill-shot-photo/
raspunde »
Alina (2011-05-03 20:16:16)
bun punctul tau de vedere mihai:)
raspunde »
Mihai (2011-05-02 20:00:37)
Nu stiu daca postez exact unde trebuie dar in ceea ce priveste uciderea lui Osama Bin Laden cred ca este o diversiune tipic americana unde se urmareste ceva.Cand a fost capturat Saddam Hussein a fost publicata de catre toate televiziunile gramada mare de poze,filme si filmulete despre acel eveniment.Acum cand cel mai cautat om de pe planeta este "STERS" nu apare nici o captura foto sau video. In schimb apar amenintari cu bomba atomica asupra Europei?!Cred ca USA se teme de concurenta UE. E posibil ca respectiva bomba nucleara se sa activeze de pe un submarin american. Sa explic mai simplu:daca ma inunda vecinul de la etajul de sus,de ce sa sar la gatul vecinului de la parter?
raspunde »