marime text:

Nu e Fals, e pe bune - mafiotul Falsone prins de Politia din Franta!

Giuseppe Falsone, presupus membru al mafiei siciliene si cautat de mai bine de zece ani de catre autoritatile italiene, a fost arestat vineri, la Marsilia.
Nu e Fals, e pe bune - mafiotul Falsone prins de Politia din Franta!
"Giuseppe Falsone a fost arestat de politia franceza, in colaborare cu politia italiana si este in prezent in detentie in inchisoarea din Marsilia. Am emis deja un mandat international de arestare, dar inca nu stim cand se va face transferul in Italia", a declarat presei Francesco Messineo, procurorul-sef al Parchetului din Palermo, Sicilia.
 
Magistratul a adaugat ca Giuseppe Falsone, in varsta de 40 de ani, "a comis mai multe infractiuni si in Franta, cum ar fi utilizarea de documente false, si astfel transferul sau in Italia ar putea fi amanat mai mult".

Falsone, care figureaza pe lista celor mai cautati 18 fugari din Italia, a fost condamnat in trecut pentru asociere cu mafia, extorcare de fonduri si crima, precizeaza agentia de stiri ANSA, citata de AFP.
 
El a fost condamnat la inchisoare pe viata in 2004 si a mai primit o pedeapsa de 22 de ani si sase luni intr-un alt proces din luna martie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu