marime text:

Iata un super-erou modern - A salvat o batranica in ziua in care a devenit cel mai tanar campion mondial!

Luptatorul de Arte Martiale Mixte, Jon Jones a aratat ca este un adevarat Batman al zilelor noastre, dupa ce a reusit sa salveze o batrana ce era jefuita.
Iata un super-erou modern - A salvat o batranica in ziua in care a devenit cel mai tanar campion mondial!

Luptator in UFC la semi-grea, Jon Jones are un ritual de care se tine mereu inainte de orice meci. Ii place sa mearga intr-un loc cu frumusete naturala pentru a simti energia naturii. E un mod prin care isi gaseste pacea si concentrarea.

Sambata dupa-masa insa, pacea s-a transformat in haos. Jones s-a trezit in mijlocul unui jaf. N-a stat insa pe ganduri si l-a prins pe hot cu ajutorul antrenorilor sai.

Aflati intr-un parc din apropierea orasului New Jersey, cei trei au auzit tipetele disperate ale unei femei. Un hot ii sparsese geamul si ii furase GPS-ul. Jones, care si-a dorit dintotdeauna sa fie politist, a plecat in sprint dupa hot.

"Am picioare de gazela, l-am ajuns imediat din urma" povesteste Jones. "Stii ca o sa te prind, nu?" i-a strigat luptatorul de 1.93m.

Hotul s-a impiedicat si i-a oferit ocazia perfecta lui Jones sa faca ceea ce stie mai bine. L-a prins cu o schema desprinsa din ring si l-a tinut blocat pana cand a venit politia.

"Ce cauti aici, n-ai meci in seara asta" l-au intrebat politistii pe Jones, care s-a dus apoi la femeia jefuita. Aceasta i-a multumit si i-a spus ca Dumnezeu va fi alaturi de el la meci.

Probabil asa a si fost, din moment ce Jon Jones l-a batut pe Mauricio "Shogun" Rua si a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria UFC-ului, la doar 23 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu