marime text:

Noua tactica in fotbalul sud-american - isi drogheaza adversarii ca sa adoarma pe teren

Trei fotbalisti ai unei echipe din a doua liga peruana si-au pierdut pentru scurt timp cunostinta in timpul unui meci, dupa ce au baut apa oferita la pauza de un secund al formatiei adverse.
Noua tactica in fotbalul sud-american - isi drogheaza adversarii ca sa adoarma pe teren
Cei trei jucatori, plus un al patrulea care a avut greturi, au fost transportati la spital, iar primele analize au aratat ca au "fost dopati cu Benzodiazepine, un medicament care a provocat o stare de somnolenta", a explicat unul dintre cei patru fotbalisti vizati, Juan Luna.
 
Incidentul s-a produs in timpul meciului de baraj pentru promovare in prima liga intre Hijos de Acosvinchos si Sport Ancash.
"In minutul 65, fundasul Andy Salinas a cazut fara vreun motiv aparent, iar dupa cateva minute au cazut si Luis Coello si Martin Reategui", a povestit Juan Luna, care a avut doar greturi, "dupa ce a baut apa oferita de secundul de la Ancash".
 
Aldrin Perez, presedintele clubului Hijos de Acosvinchos, a explicat ca un membru al stafului tehnic de la Sport Ancash a dat apa jucatorilor sai la pauza. Apa din care nu a baut si echipa adversa, conform lui Perez.
 
El a mentionat ca cei patru jucatori vor fi supusi unor teste pentru a se afla daca in apa nu au fost si alte droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu