marime text:

Noi semne ale Apocalipsei? 8.000 de pasari au murit SIMULTAN, in Italia!

Misterul se adanceste in cazul animalelor si pasarilor moarte subit in lumea intreaga. In orasul Faenza, din nordul Italiei, s-au vazut aceleasi imagini dure, dupa ce mii de turturele au cazut fara viata pe strazi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De la inceputul anului si pana acum, pe glob au fost inregistrate cel putin noua evenimente in care este vorba despre moartea in masa a unor vietati.

Dupa Statele Unite si Suedia, a venit si randul Italiei sa se confrunte cu fenomenul straniu, caruia specialistii nu i-au gasit inca vreo explicatie. Localnicii din Faenza s-au pomenit cu aproximativ 8.000 de turturele moarte pe strazi. Cum multe dinte ele aveau pe cioc niste pete albastre, nu este exclus ca pasarile sa fi fost otravite. 

Nimeni nu-si poate explica insa cum de toate cele 8.000 de pasari au murit deodata. Martorii spun ca bietele zburatoare au cazut secerate, in grupuri de cite 10-20.

Cum multi s-au grabit sa vada in asemenea episoade semne ale Apocalipsei, oamenii de stiinta de peste Ocean incearca sa linisteasca apele.

La mediatizarea cazurilor au contribuit retelele de socializare si tehnologiile de comunicare tot mai avansate, care ne permit sa fim la curent cu ce se intampla peste tot in lume.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu