marime text:

Nikita a fost arestata in Spania pentru ca si-a batut fetita in public!

Politia spaniola a confirmat retinerea Mihaelei Ispas (alias Nikita) pentru o perioada de 48 de ore si desfasoara o ancheta sociala, a anuntat, joi, MAE, adaugand ca autoritatile consulare de la Sevilla au initiat demersuri privind circumstantele care au dus la retinere si la preluarea fiicei sale.
Nikita a fost arestata in Spania pentru ca si-a batut fetita in public!
Intrebata daca ministerul este la curent cu situatia Mihaelei Ispas (alias Nikita), care ar fi fost retinuta de autoritatile spaniole sub acuzatia ca si-a lovit copilul, Doris Mircea, director general in MAE, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile spaniole au confirmat retinerea acesteia pe o perioada de 48 de ore.
 
"Urmare a demersurilor consulatului roman la Sevilla, MAE este in masura sa va informeze ca autoritatile spaniole de politie au confirmat retinerea cetatenei romane pentru o perioada de 48 de ore. Cazul se afla in atentia oficiului consular al Romaniei la Sevilla, care a initiat si are in derulare demersuri pe langa autoritatile spaniole cu privire la circumstantele care au dus la retinerea acesteia si la preluarea fiicei acesteia in custodia autoritatilor spaniole pentru protectia minorului", a declarat Doris Mircea.
 
Oficialul MAE a precizat ca misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate nu pot interveni in desfasurarea procedurilor judiciare si nici in decizia autoritatilor locale.
 
"In prezent, autoritatile locale desfasoara o ancheta sociala", a explicat Doris Mircea.
 
Ea a mai spus ca, la cerere, misiunile romanesti pot oferi consultanta cetatenilor romani, dar a adaugat ca Mihaela Ispas nu a cerut pana in prezent ajutor consular.
 
Ziarul Libertatea a relatat ca Nikita a fost arestata in urma unei reclamatii potrivit careia si-ar fi batut copilul in public. "Dupa o scurta perioada de sedere in beciurile politiei din Malaga, «bodyguardul» vedetelor de pe la noi a ajuns in fata judecatorilor spanioli sub acuzatia ca si-ar fi batut copilul", a relatat Libertatea.
 
Acelasi cotidian a mai scris ca, la primul termen in procesul sau, Nikita s-ar fi rastit la judecatori.
 
"Vulcanica Nikita sustine ca, de fapt, ea e cea care a fost batuta de sotul ei si ameninta ca, daca judecatorii spanioli nu ii vor da din nou fetita in custodie, isi va da foc in fata Ambasadei Romaniei.
 
Ea se afla in continuare in Malaga, intr-un centru secret de ocrotire a femeilor maltratate, iar fetita ei e in grija statului spaniol", mai scrie Libertatea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu