marime text:

MUTILAT - un scotian a ramas fara NAS si DEGETE in Kenya!

Drama pentru un barbat de 45 de ani de origine scotiana ce locuieste in Kenya - a fost ciopartit de hoti in fata casei sale.
MUTILAT - un scotian a ramas fara NAS si DEGETE in Kenya!

Mike Minihane are 45 de ani si locuieste de sase ani de zile in Africa, unde s-a mutat pentru sotia sa, de profesie fotograf. Scotianul lucreaza ca agent de paza la o companie de petrol, dar niciodata nu si-a putut inchipui ca pericolul cel mai mare va veni chiar in fata casei sale.

Vineri seara, Mike a fost atacat de o banda inarmata de hoti ce i-au taiat nasul si doua degete, sotia si copilul barbatului asistand neputinciosi la oribila scena.

Cei trei se intorceau de la o masa in familie cand au fost atacati de hotii inarmati cu topoare si arme AK-47. Sotia lui Mike a evitat ca prin minune un glont in momentul in care a accelerat pentru a lovi poarta casei si pentru a declansa astfel alarma. Hotii au reusit sa le fure masina, doar dupa ce l-au desfigurat intai pe scoatianul care a incercat sa-si apere familia.

Scotianul a stat 8 ore in operatie, doctorii incercand sa-si imagineze cum ar putea sa-i reconstruiasca nasul si fata. "Era un barbat atat de frumos, nu pot sa-mi inchipui cum arata acum" a spus pentru ziaristii de la The Scottish Sun mama lui Mike.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu