marime text:

Multi si rai - China isi ucide dusmanii si le vinde organele!

Politica secretă a Chinei de executare a membrilor sectei Falun Gong si de comercializare a organelor acestora a fost extinsă la tibetani, crestini si uiguri, sustin activisti pentru drepturile omului citati de editia online a Washington Times.
Multi si rai - China isi ucide dusmanii si le vinde organele!

Într-o conferintă de presă, David Matas, reprezentând organizatia B'nai Brith Canada, si Ethan Gutmann, de la Fundatia pentru Protejarea Democratiilor, sustin, pe baza unor investigatii, că 9.000 de membri Falun Gong au fost executati, iar organele si tesuturile acestora au fost vândute.

Activistii sustin că aceste practici sunt asemănătoare cu cele aplicate de nazisti fată de prizonierii capturati în al II-lea Război Mondial.

În plus, potrivit activistilor, China a început prelevarea de organe si de la alti detinuti politici, în special de la disidenti crestini, uiguri si budhisti.

"Aceste grupuri sunt considerate inutile de către statul chinez", afirmă Ethan Gutmann, autorul unei lucrări despre secta Falun Gong. "Sunt considerati nocivi, deci nu pot fi eliberati. Dar valorează foarte mult din punctul de vedere al organelor", explică expertul, precizând că organele si tesuturile prelevate de la o singură persoană valorează 100.000 de dolari pe piata globală.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu