marime text:

Motociclistul care-si pune MANA la contributie ca sa scape de amenzi

Politistii britanici incearca sa dea de urma unui motociclist vitezoman, care a scapat pana acum fara nicio amenda, punandu-si mana la contributie.
Motociclistul care-si pune MANA la contributie ca sa scape de amenzi

Desi a fost surprins de nenumarate ori de radarele instalate pe sosele gonind pe o Yamaha 125 cc, motociclistul nu a fost identificat. Se pare ca acesta stie exact unde sunt instalate camerele, iar atunci cand trece prin dreptul lor, isi acopera placuta de inmatriculare cu mana si ceea ce pare a fi un semn de incepator.

"Acest motociclist a comis mai multe contraventii, asa ca trebuie sa fie localizat si sa aiba o discutie cu politia. Daca s-ar intampla sa cada si sa-si scape vehiculul de sub control, la viteza pe care au inregistrat-o radarele, urmarile ar fi fatale, atat pentru el, cat si pentru alti participanti la trafic care se afla in zona", a precizat un purtator de cuvant al politiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuWho knows ? (2011-06-06 21:26:42)
@meyome, You live in my ****
raspunde »
meyome stai rau cu vazul ... (2011-04-20 02:15:27)
daca tot esti asa londonez inrait dc nu ne spui tu pe ce parte se circula in londra ? : aaaaa pe stanga ?? scuze si baiatu ii pe dreapta .. pff al drq de londonez mai esti si tu ma :))
raspunde »
xxx (2010-12-19 00:52:48)
bai meyome din pacate ai dreptate dar hai sa fim seriosi chiar trebuie sa ne dam mari ca suntem in londra sau in alta tara . hai sa nu ne mai cacam pe noi atat si sa nu ne mai dam mari atat si eu stau in strainatate de multi ani dar acum nu o sa ma apuc sa spun la toata lumea unde stau. inceputu a fost bun finalu prost.
raspunde »
meyome (2010-12-18 11:54:06)
bai comediantilor de articole....inainte sa scrieti mai documentati-va....nu "se pare ca acesta stie exact unde sunt instalate camerele".....chestia asta e un lucru SIGUR, in UK camerele video sunt semnalizate obligatoriu cu indicatoare pe marginea soselelor pe care sunt instalate iar cand ajungi in dreptul lor pe mijlocul partii carosabile pe care actioneaza este marcata si distanta pana la care au raza de actiune. Daca va uitati mai bine in poza vedeti acee linii albe de pe mijlocul sensului de mers...si se vede chiar si pe sensul opus. Va spun sigur because I live in London.
raspunde »