marime text:

Monstrul Josef Fritzl, din spatele gratiilor: “Inca o iubesc pe fiica mea si ii ador pe copiii nostri”

In primul interviu dat in penitenciar, bestia care si-a sechestrat si violat propria fiica timp de 24 de ani a fost sfidator si foarte sigur pe el si pe faptul ca nu va trece mult pana cand va fi din nou in libertate. A spus ca fosta lui sotie inca il iubeste si abia asteapta sa inceapa o noua viata alaturi de ea.
Monstrul Josef Fritzl, din spatele gratiilor:  Inca o iubesc pe fiica mea si ii ador pe copiii nostri
Nu se stie cum a ajuns Josef Fritzl la aceasta concluzie din moment ce fosta lui sotie, Rosemary, care a divortat de el imediat dupa ce a fost condamnat la inchisoare pe viata, nu i-a raspuns la niciuna din scrisorile pe care le-a primit.
 
In primul interviu acordat unui ziar german, Josef Fritzl, de 75 de ani, a facut o marturisire absolut socanta; ca inca este indragostit de fiica lui, Elisabeth, cea pe care a violat-o timp de 24 de ani si careia i-a facut sapte copii, unul dintre acestia decedand. Si este absolut convins ca aceasta are la randul ei sentimente pentru el.
 
Marturisirea i-a lasat fara cuvinte pe reporterii care i-au luat interviul. Este absolut incredibil ca monstrul care si-a tinut fiica sechestrata timp de 24 de ani in subsolul casei spune ca toate acestea au avut la baza o singura motivatie: IUBIREA.
 
Josef Fritzl a fost condamnat la inchisoare pe viata in luna aprilie. Niciun membru al familiei nu l-a vizitat in acest interval de timp, insa el este in continuare convins ca cei 13 copii - legitimi si proveniti din relatia incestuoasa cu Elesabeth - il iubesc foarte mult.
 
Este inchis intr-o celula de 11,5 metri patrati - un spatiu mai mare decat cel pe care l-a avut la dispozitie in subsolul casei fiica pe care a sechestrat-o si copiii lor, a cultivat in ghivece ardei si rosii si are televizor si acces la 38 de canale TV. Programul lui favorit este serialul "Doi barbati si jumatate", cu Charlie Sheen in rolul principal.
 
Se trezeste in fiecare dimineata la 5.30, face un dus apoi jumatate de ora face exercitii care sa-l tina in forma. Dupa "incalzire" spala cu mopul culoarele inchisorii. Are dreptul la o plimbare de o ora pe zi in curtea inchisorii, cand este tot timpul insotit de doi gardieni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu