marime text:

Monstrul Fritzl voia sa-si dizolve familia in acid sulfuric!

Un coleg de celula al austriacului care a ingrozit lumea a povestit pentru prima data ce plan diabolic pregatise Fritzl pentru a-si trai in liniste batranetea.
Monstrul Fritzl voia sa-si dizolve familia in acid sulfuric!

Tatal depravat si-a marturisit schema sinistra unui coleg de celula la scurt timp dupa ce a fost arestat. In varsta de 75 de ani, Fritzl si-a violat fiica de peste 3.000 de ori in cei 24 de ani in care a tinut-o ascunsa in pivnita familiei. Sapte copii s-au nascut din urma acestor abuzuri.

Arestat pentru un incendiu pe care l-a provocat, Patrick Jakob a petrecut 3 luni in aceeasi celula cu monstrul Fritz. "Mi-a povestit ca se saturase sa traiasca doua vieti in acelasi timp si ca vroia sa se odihneasca la batranete".

"A mai spus ca avea doar doua optiuni - sa ii lase pe toti sa plece si sa faca fata consecintelor sau sa ii omoare. A doua optiune ar fi facut ca nimeni sa nu afle vreodata de nebunia sa. Putea sa-i faca pe toti sa dispara si avea toate detaliile pregatite".

Fritzl pregatea o baie cu acid sulfuric prin care stearga orice urma a familiei sale secrete. "Mi-a povestit ca asta e cea mai buna optiune a sa" a mai spus Jakob.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu