marime text:

"Monstrul" Fritzl nu rateaza nicio faza din meciurile de la Campionatul Mondial!

Austriacul Josef Fritz, condamnat la inchisoare pe viata pentru incest si pentru ca si-a sechestrat fiica vreme de 24 de ani, refuza sa iasa din celula, de teama ca ar putea rata vreo faza din meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud.
Monstrul  Fritzl nu rateaza nicio faza din meciurile de la Campionatul Mondial!

Fritzl a a stat lipit de televizor, in timpul meciului pe Germania - Australia, scor 4-0.

"Nu vrea sa faca miscare, nu vrea sa munceasca si nici macar nu iese pentru a lua masa. Are o gramada de statistici cu echipele si jucatorii. Tine cu Germania si tipetele de bucurie cand nemtii marcheaza sunt singura emotie pe care a afisat-o de cand e incarcerat", a dezvaluit un gardian.

Directorul penitenciarului a refuzat sa comenteze subiectul si a precizat ca nici macar nu poate confirma ca Fritzl are televizor din celula, pentru ca asta ar insemna violarea intimitatii. "Totusi, legile din Austria permit oricarui detinut sa se uite la TV", a adaugat el.

Josef Fritzl a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a pledat vinovat la acuzatiile de viol, incest, sechestrare de persoane si uciderea unuia dintre cei sapte copii pe care i-a conceput cu propria fiica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu