marime text:

Monica Barladeanu: "Uneori te intrebi daca e prudent sa vorbesti in romana" - Crime Time Live Show

Monica Barladeanu, protagonista filmului “Francesca”, invitata Elenei Lasconi in editia din 11 aprilie a emisiunii “Crime Time” difuzata de Pro Cinema de la ora 14:00 si in reluare dupa Filmul de 10, a declarat ca a trebuit sa se ingrase citeva kilograme pentru rolul din aceasta drama regizata de Bobby Paunescu
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.“A fost minunat! Ma simt mult mai libera atunci cind joc rolul unei femei care arata banal, care nu are atita grija de ea, decit atunci cind trebuie sa interpretez o femeie despre care se spune in scenariu ca este frumoasa”, spune Monica Barladeanu.
 
Despre cazul Mailat, care a inspirat scenariul acestui film si despre atmosfera creata in jurul romanilor aflati in strainatate, actrita a marturisit ca “a fost greu”, pentru ca generalizarile si declaratiile violente sint luate personal de romani care traiesc in afara tarii. Desi a recunoscut ca personal n-a simtit nici o discriminare si nu a avut nici o problema din cauza ca este romanca, Monica a marturisit ca ea si Bobby Paunescu s-au intrebat in unele momente daca este prudent sa vorbeasca romaneste.
 
Mihai Dorobantu, actorul care interpreteaza in “Francesca” rolul personajului negativ, “un Mailat cu multe clase mai sus”, dupa cum il caracterizeaza acesta, a dezvaluit telespectatorilor “Crime Time” ca a avut parte de intimplari mai putin placute pe cind se intorcea din Italia, de la premiera acestui film: “Toata lumea statea frumos la cafea, iar pe mine ma perchezitionau la aeroport”, spune Dorobantu, care a povestit ca a fost nevoit sa-si scoata bateria de la telefon, bateria de la laptop, sa-si scoata pantofii si sa stea descult zeci de minute, pina cind lucratorii de la aeroport s-au convins ca e totul in regula. Nici cind le-a aratat poza sa pe afisul filmului “Francesca”, Mihai Dorobantu nu a reusit sa-I convinga pe cei de la aeroport ca nu reprezinta o amenintare pentru securitatea calatorilor:
 
Scenograful Mihai Dorobantu a povestit ca a obtinut acest rol pentru ca a reusit sa spuna convingator replicile inspirate de limbajul strazii. “Bobby a ascultat vocea strazii si reactiile le care le-a inregiostrat sint in film”, spune Monica Barladeanu.  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu