marime text:

Misterul tinerei care a intrat in toaleta unui club de noapte si nu s-a mai intors!

Caz complicat pe care trebuie sa-l rezolve politistii din Denver, Statele Unite. Kenia Monge, o tanara de 19 ani, se afla intr-un club de noapte impreuna cu prietenele, care spun ca ea a mers pana la toaleta, insa nu s-a intors la masa.
Misterul tinerei care a intrat in toaleta unui club de noapte si nu s-a mai intors!

Fata si-a lasat poseta si telefonul mobil pe masa la care se afla alaturi de doua prietene.

"Urmatoarea data cand a fost vazuta a fost la ora 2.00 noaptea, la cateva strazi distanta", a dezvaluit tatal vitreg al disparutei.

Un martor a spus ca a vazut-o pe Kenia mergand alaturi de un om al strazii, astfel ca s-a oferit sa o ia cu masina. Tanara a acceptat, fapt care il face pe tatal ei vitreg sa creada ca ea a fost drogata. Soferul a dus-o inapoi la club, de unde fata ar fi trebuit sa-si recupereze masina aflata in parcare, doar ca autoturismul nu se afla acolo. In acel moment, Kenia i-a spus ca de fapt a ajuns la localul respectiv cu masina unei prietene, iar barbatul i-a propus sa o duca acasa.

Pe drum, acesta a oprit pentru a-i cumpara tinerei tigari de la o benzinarie, insa de acolo ea a plecat alaturi de un barbat hispanic, mic de inaltime, care i-a oferit o tigara.

"Nu a consuma niciodata droguri. Nu a fugit de acasa si nici nu are probleme mintale. A fost intotdeauna o fata buna", a adaugat tatal vitreg al fetei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu