marime text:

Minti bolnave! O femeie s-a lasat pozata de iubit in timp ce agresa sexual un copil de 5 luni

O femeie a ajuns in fata justitiei britanice, dupa ce anchetatorii au stabilit ca a agresat sexual un bebelus de numai 5 luni, timp in care a fost fotografiata de iubitul ei.
Minti bolnave! O femeie s-a lasat pozata de iubit in timp ce agresa sexual un copil de 5 luni
Tracy Dawber, de 43 de ani, s-a lasat pozata de prietenul ei, Colin Blanchard (foto), in timp ce savarsea oroarea pe canapeaua din casa ei, din Southport.
 
Pozele au fost gasite in computerele si telefoanele mobile ale celor doi. Tracy Dawber si Colin Blanchard s-au cunoscut pe Facebook si anul trecut, dupa ce au facut fotografiile, au purtat discutii pe aceasta tema pe reteua de socializare, in acest fel fiind descoperiti si de politie.
 
Imediat dupa ce au fost descoperite pozele, politia l-a arestat pe Colin Blanchard. In telefonul sau mobil au fost descoperite mai multe poze indecent cu diversi copii.
 
Ulterior a fost arestata si Tracy Dawber. Femeia a admis ca era in pozele cu copilul de 5 luni, dar a negat ca acestea ar avea o conotatie sexuala. Numai ca anchetatorii au descoperit in computerul acesteia dovezi de netagaduit care sustin faptul deja evident din fotografii, dar si mai multe conversatii on-line care contineau afirmatii legate de abuzul sexual asupra minorilor.
 
In plus, in computerul femeii au fost gasite si aproximativ  50 de povestiri despre incest.
 
Procesul celor doi este in curs de desfasurare, iar ancheta continua pentru a fi identificate si alte persoane legate de acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu