marime text:

MINTI BOLNAVE – Un pedofil a convins patru bone sa abuzeze bebelusi, pentru a-l satisface

Perversul le-a cunoscut pe cele patru bone pe Facebook, a devenit amantul lor, iar apoi le-a marturisit dorintele lui ascunse. Pentru a-i face pe plac, femeile au abuzat sexual de copiii pe care ii aveau in grija, o parte din ei in varsta doar de cateva luni.
MINTI BOLNAVE ndash; Un pedofil a convins patru bone sa abuzeze bebelusi, pentru a-l satisface
Pedofilul, Colin Blanchard, de 40 de ani, din Rochdale – Marea Britanie, asista la agresiuni si le fotografia cu telefonul mobil pe femei in timpul dezmatului. In unele cazuri a abuzat si el de bebelusi, politia gasind fotografii in acest sens.
 
Mai mult, anchetatorii au stabilit ca Blanchard era si zoofil, pentru ca politia a gasit si imagini in care barbatul isi abuza sexual cainele.
 
Colin Blanchard a convins-o pe Vanessa George, de 40 de ani, sa abuzeze de sapte bebelusi, iar cu sase a si fost pozata de pedofil, imagini care au fost distribuite apoi pe site-uri de pornografie infantila. Vanessa George este casatorita si are doi copii, iar in timpul procesului familia a renegat-o.
 
Tracy Lyons, de 39 de ani, mama unui copil de 9 ani, a fost acuzata de agresarea a doi bebelusi si fotografierea in posturi indecente a altor patru.
 
Angela Allen, de 39 de ani, a recunoscut ca a agresat sexual patru copii, iar cu unul din ei a distribuit imagini indecente.

Tracy Dawber, de 44 de ani, care a fost iubita lui Blanchar mai bine de un an, a abuzat sexual un de un bebelus de 5 luni, iar fotografiile au fost raspandite pe internet.
 
Procesul celor cinci se apropie de final, iar sentintele, care nu pot fi mai mici de 7 ani de inchisoare, vor fi pronuntate in curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumitru (2011-12-12 08:26:10)
Aveam 4 ani, mama a plătit o bonă să stea cu mine deoarece mama era la serviciu.A trecut o perioadă destul de lungă cînd această bonă de aproximativ 30 de ani necăsătorită,se suia călare pe gura mea şi mă punea să îi dau cu limba .Plîngeam şi refuzam să fac acest lucru dar mă înţepa cu un ac în cap şi mă apăsa cu capul între picioarele ei pînă a prins-o mama şi a fugărit-o dar deoarece era necăjită nu ia mai făcut nici o reclamaţie iar eu nu îi spuneam mamei deoarece îmi închipuiam la anii mei că toate acestea fac parte din program şi că aşa trebue să fie.
raspunde »
zmeu5 (2011-04-08 19:52:17)
condamnam noi ideologia nazista shi pe cea comunisma dar eu sunt de parere k in vremurile astea er fii mai bine decat democratia asta idioata!
raspunde »
Szocs Anna (2010-12-30 23:31:26)
Hitler unde esti? Trebuie violati batuti injunghiati toti si arsi de vii !!!
raspunde »
Cri (2010-12-20 10:31:31)
Una mai frumoasa ca cealalta ..... Asta e...! In astia nu mai arunca nimeni cu pietre....nu-i mai face nimeni bestii si nu li se mai doreste moartea.... pt nu sunt MUSULMANI !.. MARE DIFERENTA ....
raspunde »