marime text:

Militar condamnat la inchisoare, dupa ce a condus beat si a omorat doi oameni

Un militar a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dupa care nu are voie sa se urce la volan alti noua ani, dupa ce a condus beat si a provocat un accident in care si-au pierdut viata doi barbati, relateaza Toronto Sun.
Militar condamnat la inchisoare, dupa ce a condus beat si a omorat doi oameni

John Bakai (27 de ani) s-a urcat la volan dupa ce bause mai mult de cinci beri, in 11 septembrie. El participase la o petrecere in cinstea unui superior, in Georgetown, si se imbatase atat de rau incat cel putin doua persoane i-au spus sa doarma acolo si sa nu conduca.

Barbatul, care mai fusese sanctionat de politistii rutieri cu doi ani in urma, s-a urcat totusi la volan, in jurul orei 4.30 si a scapat controlul masinii, ciocnindu-se cu un alt autovehicul in care se aflau doi imigranti dominicani.

Guzman (48 de ani) si Del Valle (44 de ani) au murit pe loc, dupa ce masina lor a fost cuprinsa de flacari. Cei doi erau singurii intretinatori ai familiilor lor.

Judecatorul de caz l-a condamnat, vineri, pe Bakai la patru ani de inchisoare. Dupa ce va fi eliberat, tanarul nu are voie sa conduca timp de noua ani.

Acesta si-a cerut scuze fata de familiile victimelor si a subliniat ca si-a invațat lectia. El merge la psiholog, nu mai bea alcool si vorbeste cu tinerii dependenti de alcool, in cadrul unui grup, despre pericolele sofatului in stare de ebrietate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu