marime text:

Milionarul care a cerut uciderea sotiei, expus ca homosexual!

A inceput cu "tanara care a murit in cautarea unui restaurant recomandat de Jamie Oliver", dar in realitate se dovedeste a fi o crima planuita in detaliu de sotul homosexual al femeii.
Milionarul care a cerut uciderea sotiei, expus ca homosexual!

"Am facut sex cu Shrien Dewani" a povestit un baiat german care sustine ca a fost platit pentru repetate partide de sex de catre milionarul englez de origine indiana. Afirmatiile vin la scurt timp dupa ce tatal femeii ucise a facut un apel impresionant catre ginerele sau pentru ca acesta sa se intoarca in Africa de Sud si sa prezinte in fata justitiei.

Citeste aici detaliile crimei: "A murit cautand un restaurant recomandat de Jamie Oliver"

Latul pare sa se stranga in jurul milionarului Dewani, dupa ce pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere arata o intalnire intre el si taximetristul implicat in crima, aceasta avand loc la 3 zile dupa eveniment. "I-a platit banii pe cursa" sustine avocatul apararii.

Dewani a spus ca nu isi doreste sa se intoarca in Africa de Sud pentru ca nu are incredere in instantele de-acolo. Milionarul are insa de infruntat un proces paralel si in Anglia, Dewani platind 250.000 de lire sterline pentru a iesi pe cautiune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu