marime text:

Micul Mare Asasin - Are 12 ani si taie capete pe banda rulanta!

A ucis zeci de persoane pe banda rulanta, este unul dintre cei mai cautati criminali din Mexic, dar are doar 12 ani.
Micul Mare Asasin - Are 12 ani si taie capete pe banda rulanta!

Baiatul, cunoscut doar ca El Ponchis - Mantaua - este asasinul preferat al unui cartel important de droguri din Mexic. Numarul victimelor din carteluri rivale torturate si ucise de el se ridica la cateva zeci.

Tehnica marca inregistrata a pustiului se numeste Degollar si implica o taiere in adancime a gatului victimei ce ramane agatat doar de o mica portiune de piele.

Tanarul ucigas, al carui nume nu este cunoscut, este vazut in cateva imagini umbland cu o mitraliera si pozand langa un cadavru.

Un alt clip arata cum un barbat este batut cu o bata ce poarta initialele SPC - South Pacific Drug Cartel.

Ucigasul lucreaza cu o grupare de femei denumite Chavelas despre care se spune ca ar fi surorile sale. Acestea conduc camioneta folosita pentru a a duce la groapa de gunoi cadavrele victimelor lui El Ponchis.

Un reprezentant al Armatei Mexicane a povestit: "El Ponchis lucreaza pentru Julio Jesus Radilla, un lider important in statul Morelos".

Peste 50 de oameni sunt ucisi zilnic in Mexic, iar totalul victimelor pe anul acesta se ridica la peste 18.000 in razboiul dintre cartelurile de droguri.Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu