marime text:

Membrii unei trupe pop, printre cei care au scapat cu viata dupa explozia avionului din Rusia

Accidentul s-a petrecut sambata, in momentul decolarii de pe un aeroport din Siberia. Au murit trei oameni, dar putea fi o catastrofa de proportii pentru ca la bord se aflau 124 de oameni.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din fericire, cei mai multi dintre ei au fost evacuati inaintea exploziei care a distrus avionul, un Tupolev 154.

Parchetul rus a inceput o ancheta pentru "incalcarea regulilor de securitate".

Televiziunea rusa a prezentat imagini cu avionul rupt in doua si cuprins de flacari, pe pista acoperita de zapada, in timp ce pompierii luptau cu focul. Explozia initiala a aprins rezervoarele de combustibil - aproape pline, pentru ca aparatul tocmai se pregatea sa decoleze.

Din fericire, inainte de izbucnirea incendiului, cei mai multi dintre cei 116 pasageri si 8 membri ai echipajului au fost evacuati. Au scapat neatinsi sau doar cu rani usoare, ori intoxicatii nu foarte grave din cauza fumului.

Un membru al trupei pop Na-Na, care se afla in avion, le-a spus jurnalistilor ca focul s-a propagat repede in interiorul avionului, care, intr-un sfert de ora era deja rupt in doua. Totusi oamenii au reusit sa iasa prin singura iesire de urgenta care a facut diferenta dintre viata si moarte.

Principalul transportator aerian din Rusia, Aeroflot, a scos din exploatare avioanele Tupolev 154, de felul celui implicat in acest accident. Insa multe companii regionale folosesc in continuare batranele aparate de conceptie sovietica.

Tot un Tupolev de acest tip a fost cel prabusit primavara trecuta, la Smolensk, cand a pierit fostul presedinte polonez, Lech Kaczynski, si zeci de oficiali de rang inalt ai tarii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu