marime text:

Medicul care isi hipnotizeaza pacientii, in loc sa-i anestezieze! IMAGINI SOCANTE

Convins ca hipnoza poate tine cu succes locul anesteziei, in cazul multor operatii, un medic iranian promoveaza intens aceasta idee. Si-a convins chiar si sotia sa nasca prin cezarina, fara niciun medicament care sa-i aline chinurile si mai nou, a repetat experienta cu o alta pacienta, care a lesinat insa de durere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La 73 de ani, Hossein Almasian, profesor la Universitatea din Teheran, sustine ca aproape orice operatie poate fi realizata fara anestezie, daca pacientilor li se induce corect starea de hipnoza. Ca sa arate ca nu glumeste, profesorul si-a convins propria sotie sa nasca, fara anestezie.

Acum, la doua decenii distanta, a repetat experienta cu o straina, care a acceptat sa fie filmata in timpul interventiei chirurgicale. Din pacate, indiferent de starea de hipnoza, femeia a simtit toate procedurile, iar la un moment dat a lesinat de durere. Medicii au considerat toutusi interventia un succes.

Nu toti medicii sunt convinsi insa ca hipnoza este cheia.

Pana si medicul iranian care deschis calea acestor proceduri recunoaste ca sunt anumite interventii chirurgicale care necesita anestezie. Cum ar fi operatiile pe creier sau pe cord deschis.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu