marime text:

Marturia socanta a unei mame criminale: mi-am ucis cei opt copii pentru ca nu i-am mai vrut

Femeia care si-a ucis OPT copii nou-nascuti risca inchisoarea pe viata pentru faptele ei abominabile. La audieri a spus care este motivul crimelor: nu mai vroia sa aiba copii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Frantuzoaica Dominique Cottrez, de 45 de ani, avea deja doua fiice si a decis ca nu mai vrea sa creasca si alti copii. A considerat ca este firesc sa-si stranguleze cei opt nou-nascuti, decat sa merga la medic si sa apeleze la o metoda de contraceptie.
 
Femeia a nascut cei opt copii intre anii 1988 si 2007, insa politia inca nu este convinsa ca femeia nu a mai avut si alte nasteri. Desi si-a dus toate sarcinile pana la termen si a nascut acasa, Dominique Cottrez sustine ca sotul ei, Pierre-Marie Cottrez, de 47 de ani, nu a stiut absolut nimic de copii. De altfel, sotul femeii a si fost pus in libertate din lipsa de probe impotriva lui.
 
Acesta este cel mai grav caz de pruncucidere din istoria Frantei. Dominique Cottrez si-a marturisit cele opt crime. A spus ca si-a sufocat copiii imediat dupa ce le-a dat nastere. Cadavrele copiilor au fost gasite ingropate in gradinile actualei si fostelor locuinte ale celor doi soti, din Villers-au-Tertre.
 
Crimele au fost descoperite absolut intamplator, dupa ce proprietarul unei case pe care sotii Cottrez au detinut-o pana in 1991 a facut niste lucrari de reamenajare in gradina si a gasit resturi umane invelite intr-o punga de plastic. A anuntat politia, iar criminalistii au inceput cercetarile care au dus la descoperirea crimelor odioase.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu