marime text:

MANUAL PENTRU PEDOFILI! Cartea ii invata cum sa nu fie dati de gol de catre victime!

Un american care a  publicat pe cheltuiala lui un adevarat manual pentru pedofili a ajuns dupa gratii. Printre altele, cartea ii invata pe agresori cum sa evite sa fie dati de gol de catre victime.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a fost inculpat pentru distribuire de materiale obscene cu minori. Culmea e ca s-ar putea sa scape basma curata, din cauza legilor americane, care protejeaza libertatea de exprimare.

Omul se apara si spune ca n-a vrut decat sa-i invete pe pedofili cum sa se fereasca de fapte ilegale. El si-a publicat singur cartea, in 300 de exemplare si o vindea pe internet.

Vanzarile au fost suspendate, dupa ce utilizatorii au amenintat ca vor boicota site-ul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuSeriosul (2012-02-17 08:06:26)
Nu ca i-as lua apararea, nici nu stiu daca e pedo sau nu, dar... Titlul una spune, articolul alta spune. Iar! Titlul vorbeste despre relatia directa dintre pedo si „victima” (ca sa nu fii dat de gol presupune o relatie, nu?), iar articolul vorbeste despre faptul ca autorul scria cum sa te feresti de ilegalitate. Cu alte cuvinte, cum sa fii pedo in mod legal. Bine... inteleg ca pedofilia e considerata imorala, dar chiar nu vad de ce dorinta de a trai in legalitate (fie si a unui pedo) e de condamnat...
raspunde »