marime text:

Manifestantii din Siria, impuscati cu arme automate. Ranitii, tratati pe ascuns, de frica! VIDEO

Protestele continua in Siria! Cel putin noua oameni au murit, in ultimele 24 de ore, chiar daca regimul sustine ca fortele de ordine au consemnul sa nu traga in manifestanti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Protestatarii spun ca se trage in ei cu arme automate. Iar ranitii sunt ingrijiti pe ascuns, deoarece oamenii se tem ca vor fi arestati, daca ii duc la spital.

Cel putin 700 de oameni au fost ucisi, in cele doua luni de proteste fara precedent impotriva regimului, sustin activistii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuStefan (2013-09-02 15:45:41)
Cei mai afectati in Criza din Siria par a fi civili. Avand in vedere concentratia mare de crestini din Siria, poate ar fi cazul sa vina cineva in ajutorul lor, mor oameni nevinovati pe considerente politice sau religioase.
raspunde »
andrey (2012-11-28 02:41:07)
MA *** IN DOVE !
raspunde »
koan (2012-08-15 09:43:27)
,,Revoluționarii adevărați ,, au nevoie și de spectacol - circ iar , morții sunt cei mai căutați, indiferent de unde apar, , crează și garantează aspecte emoționale sigure și ,, inexplicabile ,, pentru neaveniți sau pentru cei ce se fac că nu înțeleg. Toată Siria e acum ,, Cel mai mare spectacol ,, al momentului. Așteptăm cu interes căderea cortinei !
raspunde »