marime text:

Mama a doi copii, condamnata la inchisoare, dupa ce si-a inselat iubitul cu UN BAIAT DE 14 ANI!

Aventura platita scump de o femeie din Marea Britanie, pe care iubitul a prins-o in pat cu un baiat de 14 ani. Susanne Divers (25 de ani), care este mama a doi copii, a fost condamnata la trei ani de inchisoare. Totul a iesit la iveala dupa ce partenerul tinerei a venit mai devreme acasa de la serviciu.
Mama a doi copii, condamnata la inchisoare, dupa ce si-a inselat iubitul cu UN BAIAT DE 14 ANI!

Susanne si adolescentul s-au imprietenit anul trecut si au facut sex de mai multe ori, intr-un interval de doua luni. Extrem de bucuros, baiatul s-a laudat prietenilor sai de pe Facebook: "Am cea mai buna iubita din lume".

Desi iubitul femeii a transmis tribunalului ca o iarta pe aceasta, judecatorul nu s-a dovedit foarte indulgent si a condamnat-o la trei ani de inchisoare.

Pe parcursul procesului, au iesit la iveala amanunte uluitoare ale relatiei dintre femeia de 25 de ani si adolescentul de 14 ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde tanara l-a sarutat, in urma unui joc. Curand, cei doi au inceput sa-si trimita SMS-uri siropoase si fotografii in care apareau goi, unul celuilalt.

La un moment dat, Susanne a pus capat relatiei, insa a revenit asupra deciziei, dupa ce baiatul a incercat sa se spanzure.

Odata cu sentinta, femeia a pierdut si custodia celor doi baieti, de 6 si 8 ani, pe care ii avea dintr-o relatie anterioara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu