marime text:

Mai tare ca baba cu mitraliera - Mosu' Bandit a spart a 11-a banca din "cariera"!

E mai ceva ca un personaj de western si ii tine pe jar pe cei din FBI. El este geriatricul jefuitor de banci din America, ajuns la a 11-a banca din care pleaca incarcat cu bani.
Mai tare ca baba cu mitraliera - Mosu  Bandit a spart a 11-a banca din  cariera !

Mosul Bandit are si o rutina aparte. Se plaseaza in fata casieritei, ii intinde o hartie cu cerintele sale, timp in care scoate un pistol pe care il indreapta discret in directia femeii.

Ultima lovitura data a fost in orasul Temecula, la 60 de kilometri de San Diego, in statul american California. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata suspectul ca fiind un batran, cu varsta in jurul a 70 de ani, cu ochelari, imbracat cu un sacou si purtand o sapca pe cap.

De mai bine de un an de zile, suspectul reuseste sa ii fenteze pe cei din FBI, timp in care a dat peste 10 spargeri. Este al doilea jaf in care vine cu un pistol, fiind declarat ca "inarmat si periculos" de federali.

Mosul Bandit are si fani pe Facebook, o recompensa de 16.000 de dolari fixata pe capul sau si este inconjurat de un mister incredibil. Multi se intreaba daca nu cumva totul e doar o deghizare excelenta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu