marime text:

Atac armat in SUA: Deputata impuscata in cap are sanse de supravietuire!

Ancheta de proportii in statul american Arizona, dupa ce un barbat a impuscat in cap o deputata democrata, in timpul unei intruniri politice. Gabrielle Giffords este acum in stare critica si spre deosebire de sase dintre oamenii aflati in apropierea sa, are sanse de supravietuire. Ba chiar a comunicat cu medicii ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Masacrul a inceput la ora locala 10.00. O ploaie de gloante s-a abatut din senin asupra celor stransi intr-un supemarket din Tucson, sa o asculte pe Gabrielle Giffords, membru democrat al Camerei Reprezentantilor din partea statului Arizona.

Un glont a nimerit-o in cap pe politiciana in varsta de 40 de ani.

In urma atacului, sase persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite grav. Cinci dintre ele sunt in stare critica, la fel ca doamna Giffords. Dupa ce a terminat munitia, Jared Lee Loughner, descris drept un tanar "cu un trecut agitat", a incercat sa fuga, dar a fost imobilizat de cativa martori. Anchetatorii stiu insa ca sunt departe de a rezolva cazul.

Mai exact, politistii cauta un al doilea barbat, banuit ca l-ar fi ajutat pe asasin sa ajunga in apropierea Gabriellei Giffords. Socat ca si restul americanilor, presedintele Obama s-a adresat natiunii la scurt timp dupa atac.

Exista deja voci care sustin ca incidentul de la Tucson nu este deloc intamplator. De vina ar fi legislatia dura anti-imigratie, promovata de guvernatoarea republicana a Arizonei. Democrata Gabrielle Giffords a criticat-o vehement, fiind amenintata de mai multe ori cum moartea, de organizatiile extremiste, care cer expulzarea imigrantilor hispanici.   

Atacul a reaprins disputa privind armele detinute de americani. Potrivit statisticilor, in Statele Unite exista in jur de 200 de milioane de arme, la 300 de milioane de locuitori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu