marime text:

Libia este tot mai aproape de razboi! NATO intervine cu aviatia in conflict

Se precipita lucrurile in Libia, care este tot mai aproape de o confruntare aeriana cu Alianta Nord Atlantica, dupa ce aviatia lui Muammar Ghadafi a bombardat sambata dimineata fieful rebelilor de la Benghazi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma cu putin timp, tancurile armatei au ajuns si in cartierele marginase. La randul lor, rebelii au reusit sa doboare un aparat de vanatoare, care survola orasul.

Ambele tabere se acuza reciproc de incalcarea armistitiului declarat, dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a dat unda verde pentru o interventie in razboiul civil din Libia. Rebelii din Benghazi sustin ca Muammar Ghdafi si-a comasat trupele la sud vest de oras, in timp ce regimul de la Tripoli se plange ca trupele sale sunt atacate constant de opozanti.

In paralel, europenii, americanii si tarile arabe aliate hotarasc astazi la Paris, modul exact in care aviatia NATO va interveni in conflictul din nordul Africii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu