marime text:

La limita IMPOSIBILULUI - un hot s-a impuscat in cap, impuscand un casier! VIDEO

Camerele de supraveghere din Atlanta, Statele Unite au surprins imagini uluitoare! Un hot a incercat sa-l impuste pe cel jefuit, dar in acelasi timp un glont l-a nimerit si pe el in cap!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Hotul, inca neidentificat, a intrat intr-un hotel din orasul american Atlanta, si-a luat o punga de chips-uri de la un tonomat si s-a dus apoi la receptie. Acolo, l-a amenintat cu pistolul pe unul dintre angajati. Ceilalti clienti ai hotelului nu au realizat nimic pana cand pistolul nu s-a declansat.

Uluitor este ca in acelasi timp in care hotul l-a impuscat in abdomen pe tanarul casier Vrajesh Patel, pistolul sau s-a declansat si l-a impuscat in cap chiar pe talhar!

Hotul a fost ucis pe loc, dar din fericire, tanarul casier de origine indiana a scapat cu viata. Politia va continua investigatia pentru a vedea cum a fost posibila ca pistolul sa traga de doua ori, in doua directii, in acelasi timp.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu