marime text:

La "iarba" verde - plantatie de marijuana intr-un parc din New York

Mai multi locuitori din New York au fotografiat, zilele trecute, ceea ce pare a fi o mica plantatie de marijuana crescuta in Union Square Park din Brooklyn, fapt confirmat si de cativa oameni de stiinta care au analizat plantele, informeaza NBC New York.
La  iarba  verde - plantatie de marijuana intr-un parc din New York
Union Square este cunoscut pentru ca gazduieste persoane fara adapost, artisti de strada fara adapost, adepti ai curentului hippie, studenti si skateri.
 
Recent, un nou lucru a fost adaugat la lista de mai sus: marijuana.
 
Mai multe poze aparute pe internet arata ceea ce pare a fi o mica plantatie de marijuana intr-una din gradinile din Union Square Park.
 
Martorii oculari au trimis pozele unui blogger local, care, la randul sau, le-a expediat expertului Danny Danko, senior editor pe culturi agricole la revista High Times.
Acesta a confirmat banuiala fotografilor, spunand ca, in mod sigur, plantele gasite sunt marijuana.
 
Danko a explicat ca plantele pot proveni fie dintr-un protest al comunitatii ce consuma marijuana, fie ar fi putut creste din semintele tigarilor aruncate in parc. El a precizat ca se indoieste de faptul ca cineva se astepta sa poata creste plantele in parc.
 
Totodata, o echipa de cercetatori de la Gradina Botanica din Brooklyn, a confirmat parerea lui Danko.
 
Pe de alta parte, unii comercianti de legume din zona Greenmarket a parcului nu cred aceasta teorie, argumentand ca marijuana este cunoscuta pentru a avea cinci frunze, in vreme ce planta din Union Square are sapte. Totusi, plantele cannabis de genul feminin au, deseori, sapte frunze.
 
Multe plante pot fi confundate, insa, cu marijuana. Expertii spun ca "Picioarele paianjenului" seamana cu frunzele de marijuana, dar, intr-un final, infloreste. Alte plante ce seamana cu marijuana sunt Water Hemp, Cinquefoils si plantele corale.
 
Administratia parcului nu a comentat potentiala cultura ilegala, insa Danko a spus ca, de obicei, administratorii sunt rapizi in indepartarea plantelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu