marime text:

La doar 11 ani, CONDAMNATI la INCHISOARE cu suspendare pentru tentativa de viol

Doi baietei de numai 11 ani au devenit cei mai tineri agresori sexuali din Marea Britanie, dupa ce au fost CONDAMNATI la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru tentativa de viol asupra unei fetite de 8 ani.  
La doar 11 ani, CONDAMNATI la INCHISOARE cu suspendare pentru tentativa de viol
Cei doi baieti din Londra au comis fapta pe cand aveau doar 10 ani, dar cu toate acestea autoritatile au decis sa-i trimita in judecata pe cei doi copii, considerand ca fapta lor este deosebit de grava.
 
Cei doi baietei de 10 ani au atacat o fetita de 8 ani, anul trecut, in luna octombrie, si au dus-o cu forta intre blocuri. Acolo au dezbracat-o si au incercat sa o violeze, dar nu au reusit sa-si duca pana la capat intentiile.
 
Mama fetitei a reclamat agresiunea la politie, iar dupa o analiza atenta a cazului s-a decis trimiterea celor doi baieti in fata instantei, unde urmau sa fie judecati ca niste adulti. Asta desi nu aveau varsta la care pot fi considerati suta la suta responsabili pentru faptele lor.
 
Cazul a starnit mari controverse, iar decizia judecatorului a fost criticata. Alti magistrati au fost de parere ca cei doi copii ar fi trebuit judecati intr-un tribunal de minori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu