marime text:

L-au bombardat si pe Ghaddafi? Vezi ultimele detalii de pe frontul din Libia!

Muammar Ghaddafi nu este tinta noastra! Asta spun reprezentantii coalitiei internationale, dupa a doua noapte in care avioanele europene si americane au bombardat capitala Tripoli, inclusiv un urias complex militar,unde se crede ca s-ar adaposti colonelul si familia sa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Exista informatii, ca unul dintre fiii sai, ar fi murit, in urma raidurilor.

Noapte grea pentru locuitorii din Tripoli. Raidurile aviatiei aliate s-au succedat ore intregi, iar antiaeriana libiana a facut tot posibilul ca sa le respinga.

Printre tintele lovite se numara si un centru de comanda din complexul unde se presupune ca s-ar afla liderul libian.

Pe de alta parte, Pentagonul asigura ca fortele loiale lui Ghaddafi nu mai inainteaza catre Benghazi, fieful rebelilor. Insurgentii jubileaza langa resturile calcinate ale tancurilor lui Ghaddafi.  

Intrebarea este cum va continua ofensiva.

Mai putin evazivi, expertii militari avertizeaza ca tot asa incepea si razboiul din Irak, in urma cu exact 8 ani.

Liderii coalitiei au alte griji acum. In cateva zile, intreaga operatiune ar trebui sa treaca sub comanda directa a NATO.

In alta ordine de idei, liderii occidentali sunt constienti ca Muammar Ghaddafi ar putea recurge la terorism si la luari de ostatici, in conditiile in care capacitatile militare clasice nu ii vor mai fi de folos, dupa bombardamente.

Si peste toate acestea, sa nu uitam de tsunami-ul uman care face ca aproape zilnic sute de refugiati nord africani sa esueze pe plajele italiene, in cautarea unei vieti mai bune.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu