marime text:

Judecator prins in flagrant in timp ce cumpara droguri pentru amanta stripteusa

Agentii secreti l-au arestat imediat dupa ce a incheiat tranzactia cu dealerii de droguri. Asupra judecatorului au fost gasite doua arme pe care avea de gand sa le foloseasca daca traficantii i-ar fi facut probleme.  
Judecator prins in flagrant in timp ce cumpara droguri pentru amanta stripteusa
Judecatorul Jack Camp, de 67 de ani, unul din magistratii de top din SUA, a fost tradat, se pare, chiar de amanta lui, care era informator FBI.
 
Judecatorul, casatorit si cu doi copii, a cunoscut-o pe stripteusa la inceputul acestui an, intr-un club de noapte din Atlanta. Ulterior, el a contactat-o si a platit-o de mai multe ori ca sa intretina relatii sexuale.
 
Se pare ca in cursul intalnirilor intime cei doi consumau impreuna cocaina. Anchetatorii au mai stabilit ca de multe ori judecatorul impreuna cu amanta lui au cumparat droguri de la traficanti si uneori se ocupa doar el de “aprovizionare”.
 
Intre timp, stripteusa a fost contactata de FBI si a fost atrasa ca si informator in mai multe operatiuni secrete prin care se urmarea combaterea coruptiei in randul functionarilor publici.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu