marime text:

Jennifer Aniston, in pericol! Un schizofrenic a planuit s-o rapeasca

Actrita a obtinut un ordin de restrictie impotriva unui tanar care intentiona s-o rapeasca. Tribunalul Superior din Los Angeles i-a impus acestuia sa stea la mare distanta de Aniston in urmatorii trei ani. A scapat de inchisoare doar pentru ca este bolnav.
Jennifer Aniston, in pericol! Un schizofrenic a planuit s-o rapeasca
Jason R. Peyton, de 24 de ani, a fost retinut de politie in urma cu aproape o luna, dupa ce au fost descoperite probe care dovedesc ca acesta reprezinta un pericol pentru Jennifer Aniston.
 
Tanarul a venit la Los Angeles din Pennsylvania si a urmarit-o pe Jennifer Aniston pentru a-si pune in aplicare planul. Cand a fost retinut de politie, Peyton avea asupra lui un obiect taios, o banda adeziva si un mesaj scris pentru Jennifer prin care isi declara intentiile.
 
Tanarul a fost supus unui examen medical si s-a stabilit ca sufera de schizofrenie deliranta paranoida. Instanta a stabilit ca tanarul reprezinta un pericol real pentru actrita, dar din cauza diagnosticului a decis sa nu-l aresteze, ci a emis doar ordinul de restrictie. Daca ordinul va fi incalcat, tanarul va ajunge in detentie, dar cel mai probabil intr-un ospiciu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu