marime text:

Jaf ca in filme la Turneul European de Poker de la Berlin!

Printre jucatori era si un roman, care si-a rupt piciorul in panica iscata in sala de concurs. Hotii au intrat inarmati cu pistoale si macete si s-au luptat cu bodyguarzii, caree nu au reusit sa-i impiedice sa dispara cu banii. Ar fi furat 800 de mii de euro, scrie presa germana, iar politistii nu le-au dat pina acum de urma.
Jaf ca in filme la Turneul European de Poker de la Berlin!

Totul s-a petrecut ziua in amiaza mare, in hotelul de cinci stele din Berlin care gazduia turneul. La doua si un sfert, in hol apar 4 indivizi inarmati cu grenade de mina si macete. Merg glont catre primul etaj, unde se afla caseta in care erau depuse taxele de inscriere in competitie.

Atacatorii i-au atacat pe angajatii hotelului si au cerut toti banii incasati in ziua respectiva la mesele de joc.
Unul dintre bodyguarzi a aruncat un obiect spre un suspect, care tinea in brate o geanta doldora de bani bani. Un alt hot se arunca asupra lui, icearcand sa il protejeze, amenintand pe toata lumea cu cutitul.

Agentii de paza s-au retras, insa unul dintre ei a reusit sa il prinda chiar pe cel care tinea geanta valoroasa. Suspectul a scapat intre timp pistolul, insa  nimeni din jur nu observa acest lucru.

Ceilalti atacatori nu vor sa piarda prada si se intorc dupa camaradul incoltit. Unul ia in mana un stalp de delimitare a zonei de securitate si vrea sa-i loveasca pe bodyguarzi. Altul isi arunca maceta inspre paznici.

Banda reuseste in cele din urma sa dispara cu tot cu sutele de mii de euro. Inainte insa, membrii ei dau navala si in sala de jocuri - singurul loc cu iesire de urgente - strigand "Toata lumea la pamant!" si ranesc 7 dintre cei 500 de jucatori.

Dupa ce hotii se fac nevazuti haosul pune stapinire pe hotel.

Printre jucatorii de la mese se afla si un roman, Ciprian Carstea, care si-a rupt piciorul in imbulzeala generala.

Alti doi romani parasisera cladirea inainte sa inceapa nebunia. Desi atacatorii iesisera de mult din cladire, cuprinsi de panica, jucatorii au incercat sa ascunda sub mese ori au dat buzna spre usi.

Potrivit politiei germane, indivizii - patru la numar - au fugit la volanul unei masini in care ii asteptau alti doi complici. Presa germana scrie ca suma pe care au reusit sa o sustraga este de 800.000 de euro.

Turneul, la care participa 945 de jucatori din 48 de tari, a fost reluat la cateva ore dupa incident. Castigatorul de duminica a primit un premiu in valoare de 1 milion de euro.

Ciprian Carstea, romanul care a trait jaful de la Berlin, este unul dintre cei mai apreciati jucatori de poker profesionisti. In ultimii ani, ai nostri s-au facut remarcati la turnee mondiale si europene, unde au reusit sa castige sume fabuloase. Timisoreanul Teodor Caraba, de pilda, a plecat in februarie cu peste 500.000 de euro de la turneul desfasurat la Deauville, in Franta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu