marime text:

Iti va stoarce lacrimi - un copil din Africa poveste tortura CRUNTA la care a fost supus!

Marturia tulburatoare a unui copil a ingrozit o lume intreaga. Abuzurile armatei rebele din Uganda intrec orice limita chiar si pentru o imaginatie bolnava.
Iti va stoarce lacrimi - un copil din Africa poveste tortura CRUNTA la care a fost supus!

Moses are 15 ani si abia a scapat dupa luni intregi de tortura si teroare. Rapit in noapte de Armata Rezistentei Domnului, baiatul a trecut printr-o experienta ce i-ar fi facut pe altii sa cedeze fizic si psihic. Moses a fost obligat sa mearga in picioarele goale, carand greutati uriase, torturat, injunghiat si obligat sa vada cum alti copii de-o varsta cu el erau ucisi.

Cel mai crunt episod a venit dupa un atac al gruparii asupra unui sat. Singura supravietuitoare a fost o fetita, dar teroristii l-au obligat pe Moses sa o ucida! "N-am avut de ales, eram ori eu, ori ea. Din momentul ala mintea mea a incetat sa mai functioneze" a povestit Moses.

Armata Rezistentei Domnului este o grupare anti-guvernamentala din Uganda ce actioneaza si in alte zone precum Congo sau Sudan. Copii torturati, cu buze taiate si arsi de vii sunt cateva din ororile pe care aceasta grupare le-a produs de-a lungul anilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu