marime text:

ISTERIE provocata de o cobra egipteana care a evadat de la zoo!

Mai faimoasa decat gradina zoologica din care a evadat. Vorbim de o cobra egipteana, pe care ingrijitorii o cauta de cateva zile prin new York. Intre timp, reptila a devenit o adevarata atractie pe internet.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un american a creat din aventura cobrei plimbarete un soi de jurnal pe o retea de socializare, accesat in ultimele ore de peste 150.000 de ori. 

Ingrijitorii gradinii zoologice din Bronx banuiesc ca sarpele n-a apucat sa ajunga prea departe, dar nu-i chip sa dea de urma lui. Pana cand aventuriera cobra va raspunde prezent la apel, sectia reptile de la zoo ramane inchisa.

Nu-i de gluma, pentru ca muscatura unei cobre poate ucide un om in 15 minute. Chiar daca fugara noastra este un exemplar tanar, abia masoara o jumatate de metru si e subtire ca un creion. 

Specialistii spun ca sarpele va iesi singur la lumina, cand o sa i se faca foame. Dar pana atunci pot trece zile ori chiar saptamani.

Nu s-a mai facut atata valva in jurul unui sarpe de cand un exemplar a muscat de san un fotomodel.

Scena a facut furori pe internet. La fel si informatia ca sarpele ar fi murit pe loc, din cauza toxicitatii din implantul mamar al duduii. Expertii au contrazis insa legenda.

Intre timp, cobra are propriul cont pe twitter, iar glumele pe seama ei se tin lant. Un utilizator ii recomanda lui Charlie Sheen sa-si schimbe sangele de tigru cu venin de cobra, in timp ce ziarele newyorkeze vorbesc de Cobra-dini, urmasa magicianului Houdini. Iar farsele tv de pe strazile metropolei nu mai contenesc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu