marime text:

Ipoteza unui asasinat politic la comanda, exclusa in cazul omului de afaceri omorat la Chisinau

Moartea omului de afaceri moldovean Igor Turcan, fostul presedinte al Federatiei de Tenis din tara vecina, a creat o unda de soc la cel mai inalt nivel. Premierul de la Chisinau, Vlad Filat, este convins ca persoane, deocamdata necunoscute, i-au pregatit victimei un atentat cu masina capcana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La randul sau, presedintele interimar, Marian Lupu, i-a convocat  pe sefii principalelor structuri de forta ale tarii, pentru a analiza implicatiile acestei tragedii.

O echipa speciala, formata din procurori si politisti, analizeaza toate versiunile posibile ale acestui caz, care a zguduit Chisinaul.

Cei care se ocupa de investigatii au exclus insa ipoteza unui asasinat politic la comanda, asa cum sugera marti, Mihai Godea, al carui sef de campanie electorala a fost Turcan.

Si totusi, premierul Vlad Filat cosidera ca incidentul a fost folosit cinic in scopuri de imagine.

Potrivit unei alte piste, eliminarea lui Turcan ar putea avea legatura cu datoriile lui. Era de noua luni presedinte al Federatiei de Tenis, dar se ocupa de mult de afaceri cu tutun si in domeniul constructiilor. Inclusiv divergentele aparute intre el si cei din fosta fosta conducere a Federatiei sunt luate in calcul.

Deflagratia fatala s-a produs marti, in jurul orei 12.00, nu departe de ambasada Chinei. Igor Turcan tocmai trecea prin dreptul unui automobil Lada, cand acesta a sarit in aer. A fost grav ranit si in scurt timp s-a stins la spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu