marime text:

Ipoteza socanta! Bomba din New York era destinata creatorilor serialului South Park!

Politia din New York investigheaza in continuare cazul masinii-capcana descoperita sambata. Bomba, spun ei, ar putea fi riposta extremistilor la adresa ironizarii Profetului Mohammed in serialul american South Park.
Ipoteza socanta! Bomba din New York era destinata creatorilor serialului South Park!

Dezamorsata la timp de genisti, bomba a fost lasata in fata sediului Viacom, conglomeratul media ce include si postul Comedy Central, televiziunea ce difuzeaza serialul South Park.

Extremistii amenintasera in luna aprilie ca vor exista repercursiuni pentru modul in care Matt Stone si Trey Parker, cei doi creatori ai serialului, aleg sa il arate in serialul lor pe Mohammed. Stone si Parker au fost avertizati ca vor sfarsi precum Theo Van Gogh, directorul olandez de film ucis in 2004 de musulmanii suparati pe modul in care acesta prezentase femeile in religia musulmana.

David Paterson, Guvernatorul New York-ului, a descris incidentul din Times Square drept "un act de terorism". "Din fericire nimeni n-a fost ranit, iar acum atentia noastra este indreptata catre gasirea celor responsabili si aducerea lor in fata justitiei" a mai spus Paterson.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu